Even voorstellen

Mijn naam is Frans Brouwer en ik ben gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut, kynologisch instructeur, Speurhondeninstructeur Praktijkspeuren en NGS-masseur.

Mijn diploma Sportmassage heb ik gehaald bij het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Ik ben 20 jaar werkzaam geweest als sportmasseur bij diverse sportverenigingen.

Verder heb ik bij het CDB in Barneveld de cursus Hondenmassage en T-touch gevolgd.

Aan hetzelfde instituut heb ik mijn diploma’s Kynologisch gedragstherapeut en Kynologisch instructeur gehaald. Sinds het behalen van mijn diploma’s sta ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor honden ”Alpha”.

Ik sta voor een hondvriendelijke manier van hondentraining en voor het op een hondvriendelijke manier oplossen van probleemgedrag. Slipkettingen en andere hondonvriendelijke attributen zullen door mij niet worden ingezet. Belangrijk is dat u leert kijken naar de lichaamstaal van uw hond, zodat u zowel begrijpt wat uw hond u vertelt als wat honden elkaar vertellen.
Dogtouch heeft als doel dat u een goede band krijgt met uw hond. Dit kan zijn via training, gedragstherapie, massage of praktijkspeuren.

Ik heb mijn diploma Speurhondeninstructeur Praktijkspeuren behaald aan het Speurhonden Training Center van Henk en Brenda Bouman. Bij het praktijkspeuren gaat het erom om samen met uw hond, zo snel mogelijk een vermist persoon op te sporen. Hierbij leert u op een leuke sportieve manier samen te werken met uw beste maatje, uw hond.  

 

In oktober 2015 heb ik de opleiding Tracking & Trailing gevolgd bij Wesely Visscher. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond met een diploma. Daarmee ben ik gecertificeerd Scent Imprint For Dogs  Instructeur Tracking & Trailing.

 

Ik heb ook de opleiding Instructeur Zoekhonden gevolgd  bij Wesley Visscher. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond met een diploma. Daarmee ben ik gecertificeerd Scent Imprint For Dogs Zoekhonden Instructeur. 
Praktijkspeuren en Zoekwerk moet plezier voor 2 zijn en zorgt voor een nog betere band met uw hond.

 

Praktijkspeuren en Zoekwerk…..MooiMannnn.

Contact

Frans Brouwer
Dogtouch
Katwijk

Mobiel: 06 24 60 11 51

E-mail: fransb53@ziggo.nl

Meer contactinformatie

Volg ons

twitter icon facebook icon

Banners

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design