Even voorstellen

Mijn naam is Frans Brouwer en ik ben gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut, kynologisch instructeur en NGS-masseur.

Mijn diploma Sportmassage heb ik gehaald bij het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Ik ben 20 jaar werkzaam geweest als sportmasseur bij diverse sportverenigingen.

Verder heb ik bij het CDB in Barneveld de cursus Hondenmassage en T-touch gevolgd.
Aan hetzelfde instituut heb ik mijn diploma’s Kynologisch gedragstherapeut en Kynologisch instructeur gehaald. Sinds het behalen van mijn diploma’s sta ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor honden ”Alpha”.

Ik sta voor een hondvriendelijke manier van hondentraining en voor het op een hondvriendelijke manier oplossen van probleemgedrag.
Slipkettingen en andere hondonvriendelijke attributen zullen door mij niet worden ingezet.
Het doel dat ik als kynologisch therapeut met de training en het oplossen van probleemgedrag voor ogen heb, is dat u een goede band met uw hond opbouwt en dat ik u leer te kijken naar de lichaamstaal van honden, zodat u begrijpt wat uw hond u vertelt en wat honden elkaar vertellen.
Ik heb een gedegen opleiding gehad voor het uitoefenen van dit verantwoordelijke werk.
Jammer genoeg zijn er nog steeds mensen die, zonder daarin geschoold te zijn, zich uitgeven voor gedragstherapeut van honden.
De titel kynologisch gedragstherapeut is dan ook nog niet beschermd in Nederland.
Met alle gevolgen van dien.
Een verkeerd behandeld gedragsprobleem van uw hond kan tot verergering van dit gedrag leiden of het gedrag in vervangend ongewenst gedrag doen veranderen.

Contact

Frans Brouwer
Dogtouch
Katwijk

Mobiel: 06 24 60 11 51

E-mail: info@dogtouch.nl

Meer contactinformatie

Volg ons

twitter icon facebook icon

Banners

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design