Puppytraining

U kunt direct beginnen met uw puppy.

Zorgt u er echter voor dat de puppy in ieder geval een week de gelegenheid krijgt om aan zijn nieuwe huis en omgeving te wennen, voordat hij/zij de training gaat volgen. Verder moet de puppy de 1e enting hebben gehad. In de puppytraining leert de hond diverse vaardigheden aan die horen bij een goed opgevoede hond. Daarnaast is het doel dat u een goede band krijgt met uw hond. 

Het leren begrijpen van de “hondentaal” is een rode draad door deze cursus. Deze training is uitermate geschikt voor puppy’s, maar ook honden die toe zijn aan een heropvoeding kunnen op dit niveau instappen. Ook kunnen honden die angst hebben voor andere volwassen honden, maar niet voor puppy’s, deel nemen aan de puppytraining om zo te wennen aan andere honden.

De puppytraining komt overeen met methode die beschreven staat in het boek “Puppycursus”van Gwen Bailey (isbn 9059202996). Het boek kost ongeveer € 12,50. Het is handig om dit boek aan te schaffen als naslagwerk bij het trainen van uw pup. Bezoek ook eens de websites van Gwen Bailey;  www.puppyschool.co.uk en www.dogbehaviour.com  

De puppytraining bestaat uit 10 lessen en wordt afgesloten met een certificaat. 


Trainingstijden: Zaterdagochtend om 10.30 uur en Zondagochtend om 10.30 uur.

Kosten € 120,00  voor 10 lessen inclusief het Puppyboek; "Wat doet ie dan ?"


 

Contact

Frans Brouwer
Dogtouch
Katwijk

Mobiel: 06 24 60 11 51

E-mail: info@dogtouch.nl

Meer contactinformatie

Volg ons

twitter icon facebook icon

Banners

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design