DOGTOUCH verzorgt geen Puppytrainingen en Basistrainingen meer. Deze hondentrainingen worden verzorgd door Hondentraining Kees van Duijn.
Hieronder de samenwerkende hondentrainers:

Frans Brouwer met Dogtouch-hond Noa, oprichters van Dogtouch.


Kees van Duijn met zijn Golden Retrievers Boy en Max.  

Wij staan voor een hondvriendelijke manier van hondentraining en voor het op een hondvriendelijke manier oplossen van probleemgedrag.
Slipkettingen en andere hondonvriendelijke attributen zullen door ons niet worden ingezet.
Ons doel is dat u een goede band met uw hond opbouwt en dat wij u leren kijken naar de lichaamstaal van honden, zodat u begrijpt wat uw hond u vertelt en wat honden elkaar vertellen.
Wij hebben verschillende professionele en gecertificeerde opleidingen gevolgd  voor het uitoefenen van dit verantwoordelijke en prachtig mooie werk.

Wilt u in contact komen met Dogtouch:

Telefoon: 06-24601151 - e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u persoonlijk in contact komen met Frans en/of Kees:

Frans Brouwer: 06-24601151 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kees van Duijn: 06-50872926 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Contact

Frans Brouwer
Dogtouch
Katwijk

Mobiel: 06 24 60 11 51

E-mail: info@dogtouch.nl

Meer contactinformatie

Volg ons

twitter icon facebook icon

Banners

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design