Hulp nodig?

Als u een hond heeft die probleemgedrag vertoont kunt mij consulteren voor een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit intakegesprek, wat ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, observeer ik, eventueel met een stagiaire, uw hond en zijn/haar gedragingen. Door middel van het intakegesprek probeer ik inzicht te krijgen in de jeugdperiode van uw hond. Daarnaast vraag ik u naar de manier waarop u en uw gezinsleden met de hond omgaan en hoe u bijvoorbeeld anticipeert op het “probleem”gedrag. 

Na dit gesprek stel ik een diagnose en wordt een therapie of trainingsschema opgesteld, om het probleemgedrag te veranderen. Afhankelijk van het gedrag en de therapie volgen er na de intake een aantal trainingen of nieuwe huisbezoeken. 

U zult ervan versteld staan wat het effect van een goede maar vooral consequente training is op het gedrag van uw hond. 

Er zijn veel problemen met honden die onzeker en/of angstig zijn en hierdoor angstagressie vertonen (zoals uitvallen aan de lijn naar honden, mensen of kinderen). Dogtouch heeft zich gespecialiseeerd in het behandelen van dit probleemgedrag. Het komt namelijk vaak voor dat men uit onwetendheid hier verkeerd mee omgaat. Men koppelt agressie vaak aan dominantie, omdat men niet weet dat agressie ook uit angst of onzekerheid kan voortkomen, met alle nadelige gevolgen vandien. 

Heeft u hulp nodig of nog vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact met mij opnemen via onderstaande mogelijkheden: 

  • Telefoon: 06 24 60 11 51
  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor honden Alpha.

http://www.honden-gedragstherapie.nl/

Contact

Frans Brouwer
Dogtouch
Katwijk

Mobiel: 06 24 60 11 51

E-mail: fransb53@ziggo.nl

Meer contactinformatie

Volg ons

twitter icon facebook icon

Banners

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design